Project  (12 appartementen)

Helaas! Alle appartementen van dit project zijn verkocht!

Amstelveenseweg 916-A (Verkocht!) (Benedenwoning)
Amstelveenseweg 916-B (Verkocht)
Amstelveenseweg 916-C (Verkocht)
Amstelveenseweg 916-D (Verkocht)
Amstelveenseweg 918-A (Verkocht!(Benedenwoning)                                                                                                                Amstelveenseweg 918-B (Verkocht)
Amstelveenseweg 918-C (Verkocht)                                                                                                                                 Amstelveenseweg 918-D (Verkocht)                                                                                                                                         Amstelveenseweg 920-A (Verkocht!) (Benedenwoning)
Amstelveenseweg 920-B (Verkocht)
Amstelveenseweg 920-C (Verkocht)
Amstelveenseweg 920-D (Verkocht)

Voor het actuele aanbod van beschikbare appartementen, zie ook: http://www.nieuwmakelaardij.nl/aanbod

 

OP EIGEN GROND! "HIGH END" appartementen in een compleet gerenoveerd jaren 30 gebouw, direct gelegen aan het Amsterdamse Bos. Het afgelopen jaar is het hele gebouw onder handen genomen en uitgebouwd/verbouwd. Het geheel is onder architectuur getransformeerd in een luxe appartementencomplex,met aan de achterzijde ruime terrassen en fraai aangelegde tuinen.

TOPLOCATIE:

De appartementen grenzen met de tuin en de steiger direct aan het water en Amsterdamse Bos. Een mooier uitzicht in de stad is nauwelijks denkbaar.

Middels de sluis zijn de grachten binnen handbereik, de boot kan men dus direct aanmeren aan de eigen steiger achter de woning. Het gebouw ligt op een steenworp afstand van de ingang naar de Bosbaan met Sauna Zuiver , restaurant "De veranda" en Grand Cafe "De Bosbaan". De Scholen, Universiteit, VuMC, Centrum Amsterdam, Amstelveen en uitvalswegen (Ring A-10/A-4) zijn gemakkelijk en snel bereikbaar en met 10 a 15 minuten fietsen zit men in het Vondelpark. Er zijn  diverse tram en busverbindingen in de directe omgeving en op slechts enkele fietsminuten liggen Station Zuid/WTC en NS Station RAI. Met een vergunning (thans geen wachtlijst) kan voor de deur geparkeerd worden.

 

BIJZONDERHEDEN:

Oplevering: Kan snel

Bouwjaar: omstreeks 1930 en 2016

Gelegen op eigen grond

Turn Key oplevering (inclusief nieuwe elektra en installaties)

Tuinen aangelegd/eigen steiger./Dakterras

Hoge plafonds dus veel volume!!

Vereniging van eigenaren is in oprichting; Bijdrage per maand n.n.b. (schatting: € 150,- p/m)

Toplocatie aan het Amsterdamse Bos

Project Notaris: Novitarius te Hoofddorp; Koopakte wordt door notaris opgemaakt en besproken.