Nieuw Makelaardij is de aankoopmakelaar in Hoofddorp

Wij bieden als aankoopmakelaar Hoofddorp professionele begeleiding aan u als koper. U staat dan ook centraal, het gaat immers om u toekomstige droomwoning. Het gehele traject nemen we van A tot Z van u over, maar natuurlijk gebeurd alles in overleg. Wanneer u besloten heeft om te gaan kijken naar een koopwoning zullen er veel vragen zijn. Het is natuurlijk ook niet voor iedereen dagelijkse kost. Maar voor ons wel, dit is ons vak.

  • Professionele begeleiding
  • Volledige aankoopproces
  • Heldere overeenkomst
  • Koper staat centraal

Hoe ziet het traject bij een aankoopmakelaar Hoofddorp eruit

Wanneer u onze aankoopmakelaar Hoofdorp in de arm neemt, zullen we starten met het doornemen van de wensen. Iedereen stelt andere eisen aan een woning en voor ons als aankoopmakelaar is het belangrijk om duidelijk voor ogen te hebben wat uw eisen zijn, alleen op die manier kunnen we een perfecte woning voor u vinden. Op basis van uw woonwensen zullen we de eerste bezichtigingen gaan inplannen wanneer het u uitkomt. De huizen die we gaan bezichtigen voldoen uiteraard aan uw eisen of kan eventueel met wat aanpassingen aan u eisen gaan voldoen. We zullen de huizen objectief samen bekijken en wij zullen voorafgaand actief onderzoek doen naar de woning en de wijk. Na uw akkoord gaan we onderhandelen over de prijs, zodat u voor de beste prijs in uw droomwoning zit. Neem eens een kijkje op de website voor meer informatie en het huidige aanbod.

Van woonwens tot droomwoning in Hoofddorp

Met een samenwerking met een aankoopmakelaar Hoofddorp krijg je er dus eigenlijk professionele hulp tijdens het gehele aankoopproces. Zo kan het zijn dat u een woonwens heeft, maar die zelf niet terug kan vinden in een huis of in het huidige woonaanbod. De aankoopmakelaar kan ook advies geven in de mogelijkheden wat betreft opknappen en verbouwen. Meer weten? Bel dan met 020-4972900 of mail naarinfo@nieuwmakelaardij.nl