Bij NIEUW! Makelaardij geen verrassingen

Het zal niet dagelijks zijn dat u op zoek bent naar iemand die het woning taxeren Hoofddorp op zich neemt. Wij, van NIEUW! Makelaardij, kunnen ons dan ook goed voorstellen dat er veel vragen op u afkomen. Laten we beginnen bij het begin. Wat houdt het taxeren van een woning in Hoofddorp in? Een taxatie is feitelijk een objectieve waardebepaling, deze wordt samengevat in een uitgebreid rapport. Er zijn wetten en regels aan verbonden.

  • Open en transparante communicatie
  • Snel het taxatierapport
  • Persoonlijke aanpak
  • Heldere uitleg

Om u een gedegen rapport te kunnen overhandigen zal NIEUW! Makelaardij alleen in een straal van 20 km rond om Zwanenburg taxeren. Hier is het hoofdkantoor gevestigd. Een woning taxeren in Hoofddorp is dus geen probleem, aangezien het binnen die staal van 20 kilometer valt. Wij werken volgens de nieuwste en laatste strenge regelgeving. De prijs voor een taxatierapport is vanaf: € 550,00, inclusief BTW en bijkomende kosten. Het kan zijn dat de taxaties afwijken of dat dit uitgebreider dient te gebeuren. Wij zullen dit altijd met u overleggen en op basis daarvan een scherpe prijsafspraak maken.

Aanscherpen regelgeving woning taxeren Hoofddorp

Door de gebeurtenissen in de woningmarkt van de afgelopen jaren zijn de regels omtrent het taxeren Hoofddorp flink aangescherpt. Zo is er voor veel taxatierapporten validatie vereist van een door de banken aangewezen validatie instituut. De taxateur van NIEUW! Makelaardij is bij desbetreffende instituten gecertificeerd en dus bevoegd deze taxaties uit te voeren. Wilt u een woning in Hoofddorp laten taxeren? Of bent u nieuwsgierig geworden naar NIEUW! Makelaardij en onze overige diensten? Wij staan u graag te woord. Op onze website is het mogelijk uw gegevens achter te laten en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunnen u ons bellen op nummer 020-4972900 of een e-mail sturen naar het volgende e-mailadres: info@nieuwmakelaardij.nl Wij staan u graag te woord.