Hoeveel is uw huis waard?

Op zoek naar een taxateur Amsterdam? Het zal u niet ontgaan zijn dat er de laatste jaren enorm veel veranderd is in de economie. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd had dit gevolgen. Langzaamaan lijkt de woningmarkt terug te krabbelen. Vooral in de grote steden gaan de huizenprijzen weer langzaam omhoog. Een taxateur in Amsterdam kan nagaan hoeveel uw woning waard is. Door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren is dit lang niet meer voor iedereen helder en het verschilt natuurlijk ook per woning.

  • Taxatierapport is essentieel
  • Hypotheek oversluiten
  • Erkende NWWI taxateur
  • Voldoet aan strengere regelgeving

Wellicht heeft u sinds de aankoop veel vernieuwd in het huis. Dit kan natuurlijk ook gevolgen hebben voor de waarde van de gehele woning. Veel woningeigenaren vragen zich dan ook af hoeveel hun huis waard is. Wanneer u op zoek bent naar een taxateur in Amsterdam zijn er wel een aantal zaken waar u op dient te letten. Mede door de economische crisis zijn de regels de afgelopen jaren flink aangescherpt.

Waaraan dient een taxateur Amsterdam te voldoen?

Er is een strenge regelgeving als het gaat om een taxateur Amsterdam. Indien u gebruik wenst te maken van een taxateur dan zijn er ook een aantal zaken waar u op kunt letten. Het belangrijkste is echter dat de taxateur in Amsterdam zijn taxatierapport laat keuren door NWWI, Taxateursunie, iValidatie of TVI dit zijn gecertificeerde validatie-instituut. De taxateur van NIEUW! Makelaardij voldoet aan de strengste regelgeving en is bij desbetreffende instituten gecertificeerd en dus bevoegd deze taxaties uit te voeren. Hierdoor kennen wij ook de regels van de banken en zullen ons hier natuurlijk altijd aan houden. Indien u geïnteresseerd bent en verder informatie wenst over onze taxateur in Amsterdam kunt u altijd even een kijkje nemen op onze website of bellen met telefoonnummer 020-4972900.