Gratis zoekopdracht voor huizen in Amsterdam, Haarlem en Haarlemmermeer!

Een nieuwe woning zoeken is een hele speurtocht. Welke woning past het beste bij mij? Een appartement of een vrijstaande woning? Een tuin op het zuiden of een dakterras? Hoeveel kamers heb ik nodig? En wat zijn de mogelijkheden op het gebied van financiering? Om al deze vragen te beantwoorden, is hulp en ondersteuning van een ervaren professional onontbeerlijk.

Een woning kopen is geen dagelijkse routine en waarschijnlijk een van de grootste aankopen die u in uw leven zult doen. Daarom is het nuttig als iemand goed advies kan geven over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch openingsbod. Beaufort Makelaars kan u hierbij helpen.

Wie op huizenjacht gaat kan het beste eerst financieel advies inwinnen om te bepalen hoeveel hij kan en wilt lenen. Wij maken graag een afspraak voor u met een van onze financieel adviseurs.

Vervolgens kunnen wij als aankoopmakelaar u helpen uw ideale woning te vinden.

Benieuwd naar wat wij als aankoopmakelaar allemaal voor u doen? Aankoopbegeleiding >>

Droomhuis

U kunt NIEUW! Makelaardij inschakelen om uw droomhuis voor u te zoeken via een zoekopdracht.

Samen met ons kunt u uw eisen, wensen en voorkeuren op een rijtje zetten en de haalbaarheid daarvan bespreken door het opstellen van een woningprofiel.

Daarnaast kunt u met de aankoopmakelaar afspreken hoe actief hij voor u op zoek gaat.

Kijkt hij alleen in het aanbod van collega’s in het NVM uitwisselingssysteem? Houdt hij u op de hoogte van panden die niet via een makelaar worden aangeboden (het zogenoemde ‘particuliere aanbod’)? Of gaat hij zelfs zo ver dat hij u op basis van zijn plaatselijke kennis wijst op panden die aan uw criteria voldoen en neemt hij desgewenst contact op met de eigenaar of hij bereid is te verkopen? Dit kunt u allemaal bepalen in samenspraak met uw aankoopmakelaar.

Vul voor een zoekopdracht te plaatsen dit formulier zo veel mogelijk in!