Bent u op zoek naar een taxatierapport van een woning in Haarlem?

Indien u een taxatierapport Haarlem nodig heeft voor een woning in Haarlem dan bent u bij NIEUW! Makelaardij aan het juiste adres. De taxateur van Nieuw Makelaardij heeft ruime ervaring en kent de woningen en wijken van Haarlem. Dit is van belang, aangezien de huisprijzen in Nederland aanzienlijk kunnen verschillen per regio. Om die reden is het vaak ook niet toegestaan om een taxatierapport in te leveren bij een hypotheekverstrekker waarbij het hoofdkantoor van de taxateur buiten een straal van 20 kilometer ligt.

  • Veel ervaring in Haarlem
  • Ruime openingstijden
  • NWWI gecrediteerd
  • Een scherp taxatietarief

Er zijn nog meer zaken waar u op kunt letten wanneer u op zoek bent naar een taxatierapport in Haarlem, maar bij NIEUW! Makelaardij kennen we nieuwste en strengste wet- en regelgeving en kunnen dit dus ook met u bespreken. Door middel van een eerlijke en persoonlijke aanpak onderscheiden wij ons van andere bedrijven die taxatierapporten in Haarlem kunnen aanbieden.

Scherpe prijs en snel resultaat met het taxatierapport Haarlem

Naast deze unieke aanpak qua taxatierapport Haarlem bieden wij bij NIEUW! Makelaardij ook een uiterst scherpe prijs. Bij ons geen percentage van de waarde van de woning, maar van tevoren duidelijk wat de kosten voor u als klant zijn. Eenmaal het taxatierapport van de woning in Haarlem in handen komt u dus niet voor verrassingen te staan. Bovendien heeft u het taxatierapport binnen 3 dagen huis. Drie werkdagen nadat de taxateur bij u over de vloer is geweest ligt het taxatierapport van de woning in Haarlem al voor u klaar. Bent u geïnteresseerd geworden en wilt u graag persoonlijk contact met Nieuw Makelaardij voor meer informatie, om een afspraak te maken of te horen over onze overige diensten? Dat kan. Vul het formulier op onze website in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook is het natuurlijk mogelijk om met ons contact op te nemen. Dit kan via e-mail op info@nieuwmakelaardij.nl of door te bellen met telefoonnummer 020-4972900