Het NIEUW! Makelaardij team bestaat uit:

  • Raymond de Jong
  • Erwin van Eeden

Uw huis verkopen of een nieuw huis kopen. Een grote stap die vaak met emotie gepaard gaat. De afhandeling wilt u natuurlijk soepel, nauwkeurig en professioneel laten verlopen. Maak daarom kennis met het team van NIEUW! Makelaardij

Raymond de Jong, Eigenaar, NVM makelaar en Register taxateur:

“Als verkoper én koper blij zijn met de gesloten deal, is mijn dag goed. Elk huis heeft zijn eigen charme en mooie plekjes. Het is de kunst de koper daarop te wijzen. Ik laat de aspirant kopers dan ook graag het huis voelen en beleven. Laat ze even rustig zitten op een tuinbank om van de tuin te genieten. Of op dat mooie plekje in de serre. Wijs ze op voorzieningen in de buurt. Iedere koper heeft ook zijn eigen specifieke wensen en als je je daar in verdiept, vind je ook echt het huis dat bij ze past. Ik denk graag met ze mee. Zowel voor de aankoop als de verkoop ga ik de onderhandelingen altijd in met als doel de beste deal. Dát is waar ik voor ga!”

Erwin van Eeden, VastgoedAdviseur/ SocialMedia/ AccountmanagerBinnendienst:

“Mensen zijn vaak trots op hun huis en stralen dat uit. Dat vind ik mooi! Ik breng dat enthousiasme over het huis dan ook graag op Funda over en neem daar alle tijd voor. Het menselijke contact, op zoek naar de juiste woning of beste deal. De terugkoppeling naar klanten na bezichtigingen, de (ver) koop verder zonder zorgen voor de klant begeleiden naar de notaris. Eigenlijk het zorgen voor Customer Excellence, bij ons staat de klant écht centraal!

Wilt u ook zorgeloos uw huis verkopen of een nieuw huis kopen?

Neem dan contact op met NIEUW! Makelaar

of bel op direct op telefoonnummer: 020-4972900 voor een vrijblijvende afspraak

 

NIEUW! Makelaardij BV: Kamer van Koophandel nummer: 70534640