Wij bereiken snel de juiste doelgroep voor de verkoop van uw object!

De huizenmarkt in Amsterdam staat op het kookpunt. Ondanks de corona-crisis zijn de prijzen hoger dan ooit, het aanbod droogt op, de groep zoekers ongekend groot. Hoe de markt zich gaat ontwikkelen in de toekomst, is onzeker. Er wordt een kleine prijsdaling verwacht in 2021 en 2022 maar ook deze prognose is afhankelijk van diverse factoren. Wellicht is het juist nu uw moment om te verkopen.

NIEUW! Makelaardij is als verkoopmakelaar Amsterdam ruim 10 jaar gespecialiseerd in het begeleiden van het verkoopproces van objecten. Dit doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven. Het bereiken van de juiste doelgroep is een belangrijke voorwaarde voor een snelle en goede verkoop. Wij helpen u om de beste prijs voor uw woning te krijgen. Wij hebben graag persoonlijk contact en zetten u centraal. Een woning verkopen is een hele onderneming en daarbij bieden wij u graag onze hulp aan. Op onze website kunt u meer lezen over welke stappen we daarvoor ondernemen.

Dé verkoopmakelaar Amsterdam met ‘n laag percentage courtage in de regio

Als RMT (Register Makelaar Taxateur) en lid van de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en NVM (Nederlandse Makelaarsvereniging) kunnen we rekenen op een breed netwerk van professionals. Hierdoor beschikken we als verkoopmakelaar in de regio Amsterdam over een flinke dosis kennis op het gebied van juridische, fiscale en bouwkundige zaken. Naast al dit directe voordeel rekenen we ook nog eens een bijzonder lage courtage. We kunnen deze kosten zo laag houden, omdat we werken met een no-nonsense mentaliteit. Doen wat we moeten doen, geen no-non·sense.

Wij zijn direct inzetbaar!

Bent u benieuwd naar wat wij als verkoopmakelaar Amsterdam kunnen betekenen voor de verkoop van uw woning in Amsterdam? Van scherpe presentatie, zowel online als offline, tot ruime bezichtigingsmogelijkheden! Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u bellen met 020-4972900 of een bericht sturen via info@nieuwmakelaardij.nl. Ook is het mogelijk u gegevens op onze website achter te laten en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij staan van maandag tot en met zaterdag, van 9:00 uur ’s ochtends tot 21:00 uur ’s avonds voor u klaar

  • Een bijzonder scherp courtage, een vaste prijs kan natuurlijk ook.
  • Bekend met de lokale omstandigheden
  • Aangesloten bij de Makelaars Vereniging Amsterdam
  • Samenwerking met meerder tussenpersonen in Amsterdam