Wij leveren uw taxatierapport binnen 3werkdagen tegen een scherp tarief

NIEUW! Makelaardij is specialist in het taxeren Amsterdam en de begeleiding van aan- en verkoop van woningen. Dit doen we ruim 10 jaar. Met een schat aan kennis en ervaring, erkenning als Register Makelaar/Taxateur en lidmaatschap van diverse makelaarsverenigingen kunt u rekenen op een gedegen, professioneel advies. Voor het taxeren van uw woning in Amsterdam bent u bij ons dus aan het juiste adres. Taxatierapport aanvragen? Dat kan heel eenvoudig via onze website.

  • Specialist in woningtaxaties (verhuurde staat, erfpacht, opstal, etc)
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Lid van de Makelaars Vereniging Amsterdam
  • Scherp tarief en snel gereed.

In Amsterdam taxeren we snel, professioneel en transparant

Uw huis taxeren Amsterdam binnen3 werkdagen? Dat kan bij Nieuw Makelaardij. We leggen u graag stap voor stap uit wat die taxatie omvat en hoeveel u daarvoor betaalt. Wij mogen deze taxaties uitvoeren, omdat we zijn aangesloten bij validatie instituten zoals NWWI.

Het draait om u

Wilt u uw huidige of toekomstig huis laten taxeren Amsterdam? Het kopen of verkopen van een huis is niet iets wat u dagelijks doet. Het is vaak een grote stap waar u deskundige hulp bij nodig heeft. En iedere informatie kan helpen. Laat u dus vooral goed informeren. Bij NIEUW! Makelaardij staan we voor openheid en transparantie, het is iets wat wij wél dagelijks doen en willen u daar dan ook graag bij helpen. NIEUW! Makelaardij is uw partner in het taxeren van uw woning in Amsterdam. We maken graag tijd voor u, vertellen precies wat we doen en hoeveel dat kost. En we doen het ook nog eens snel! Meer weten?

We zijn telefonisch bereikbaar op 020-4972900 en per e-mail via info@nieuwmakelaardij.nl