Wij leveren uw taxatierapport binnen 2 werkdagen tegen een scherp tarief

Nieuw Makelaardij is specialist in het taxeren Amsterdam en de begeleiding van aan- en verkoop van woningen. Dit doen we ruim 8 jaar. Met een schat aan kennis en ervaring, erkenning als Register Makelaar/Taxateur en lidmaatschap van diverse makelaarsverenigingen kunt u rekenen op een gedegen, professioneel advies. Voor het taxeren van uw woning in Amsterdam bent u bij ons dus aan het juiste adres. Taxatierapport aanvragen? Dat kan heel eenvoudig via onze website.

  • Specialist in taxeren
  • Ruim 8 jaar ervaring
  • Professioneel advies
  • De scherpste tarieven

In Amsterdam taxeren we snel, professioneel en transparant

Uw huis taxeren Amsterdam binnen 2 werkdagen? Dat kan bij Nieuw Makelaardij. We leggen u graag stap voor stap uit wat die taxatie omvat en hoeveel u daarvoor betaalt. Tegen het scherpe tarief van €450 verzorgen we een compleet taxatierapport inclusief BTW en overige bijkomende kosten. Voor een NHG gevalideerd taxatierapport betaalt u een tarief vanaf €495,--, inclusief BTW en validatiekosten. Wij mogen deze taxaties uitvoeren, omdat we zijn aangesloten bij validatie instituten zoals NWWI, Maatwerk en de Taxateursunie.

Het draait om u

Wilt u uw huidige of toekomstig huis laten taxeren Amsterdam? Het kopen of verkopen van een huis is niet iets wat u dagelijks doet. Het is vaak een grote stap waar u deskundige hulp bij nodig heeft. En iedere informatie kan helpen. Laat u dus vooral goed informeren. Bij Nieuw Makelaardij staan we voor openheid en transparantie, het is iets wat wij wél dagelijks doen en willen u daar dan ook graag bij helpen. Nieuw Makelaardij is uw partner in het taxeren van uw woning in Amsterdam. We maken graag tijd voor u, vertellen precies wat we doen en hoeveel dat kost. En we doen het ook nog eens snel! Meer weten? We zijn telefonisch bereikbaar op 020-4972900 en per e-mail via info@nieuwmakelaardij.nl