Nieuw makelaar is uw makelaar Hoofddorp

Bent u op zoek naar een woning en wilt u om deze reden een makelaar Hoofddorp in de arm nemen? Of wilt u een woning in Hoofddorp laten taxeren en wellicht binnenkort in de verkoop zetten? Dan zijn wij uw makelaar in Hoofddorp. Nieuw Makelaardij is een makelaar in Hoofddorp met jarenlange ervaring in Hoofddorp en de omgeving. Door onze persoonlijke aandacht en unieke aanpak weten wij voor iedere woningzoekende een droomwoning te vinden.

  • Deskundige medewerkers
  • Persoonlijke aandacht
  • Unieke aanpak
  • Aandacht voor de klant
  • Innovatief

Zo veel mensen, zo veel wensen. Dit merken wij als makelaar in Hoofddorp ook in woningzoekenden. En wij geven u zeker geen ongelijk. Een woning kopen is niet een activiteit die u regelmatig zult ondernemen. Bovendien gaat het om een groot bedrag die de aanschaf van een huis met zich meebrengt. Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen en om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk u huis heeft verkocht of juist in uw droomwoning zit, hebben wij een innovatieve aanpak. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel ons op nummer 020-4972900. Ook is het mogelijk om uw gegevens achter te laten op onze website en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wij vinden uw droomwoning

Om u goed van dienst te kunnen zijn als makelaar Hoofddorp hebben wij graag persoonlijk contact. Graag nemen we met u de wensen door en gaan dan op zoek naar u droomwoning. Als makelaar in Hoofddorp hebben wij een gedegen netwerk en weten snel wanneer er een nieuwe woning bij komt. Hierdoor kunnen wij dit u ook vlot laten weten, indien de woning aan uw eisen voldoet. Uiteraard adviseren we u ook voorafgaand aan de aankoop van de woning en kunnen u begeleiden bij de onderhandelingen. Neem een kijkje op onze website om het huidige aanbod te bekijken en voor meer informatie. Wanneer u nog vragen heeft of persoonlijk contact wenst is het uiteraard altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.