Mijn huis verkopen in Hoofddorp!

De huizenmarkt in Hoofddorp is redelijk overspannen. Ondanks de corona-crisis zijn de prijzen hoger dan ooit, het aanbod droogt op, de groep zoekers ongekend groot. Hoe de markt zich gaat ontwikkelen in de toekomst, is onzeker. Er wordt een kleine prijsdaling verwacht in 2021 en 2022 maar ook deze prognose is afhankelijk van diverse factoren. Wellicht is het juist nu uw moment om te verkopen.

NIEUW! Makelaardij is als verkoopmakelaar Hoofddorp ruim 10 jaar gespecialiseerd in het begeleiden van het verkoopproces van woningen. Dit doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven. Het bereiken van de juiste doelgroep is een belangrijke voorwaarde voor een snelle en goede verkoop. Wij helpen u om de beste bieding voor uw woning te krijgen. Wij hebben graag persoonlijk contact en zetten u centraal. Een woning verkopen is een hele onderneming en daarbij bieden wij u graag onze hulp aan. Op onze website kunt u meer lezen over welke stappen we daarvoor ondernemen.

- Een bijzonder scherp courtage, een vaste prijs kan natuurlijk ook.
- Gratis waardebepaling met een vrijblijvend verkoop advies.
- Goed bekend met de lokale omstandigheden
- Samenwerking met meerder tussenpersonen in Haarlemmermeer

Bent u benieuwd naar wat wij als uw verkoopmakelaar Hoofddorp kunnen betekenen voor de verkoop van uw woning in Haarlem? Van scherpe presentatie, zowel online als offline, tot ruime bezichtigingsmogelijkheden! of een bericht sturen via info@nieuwmakelaardij.nl.                                                                          

Om u goed van dienst te kunnen zijn als makelaar Hoofddorp hebben wij graag persoonlijk contact. Graag nemen we met u de wensen door en gaan dan op zoek naar u droomwoning. Als makelaar in Hoofddorp hebben wij een gedegen netwerk en weten snel wanneer er een nieuwe woning bij komt. Hierdoor kunnen wij dit u ook vlot laten weten, indien de woning aan uw eisen voldoet. Uiteraard adviseren we u ook voorafgaand aan de aankoop van de woning en kunnen u begeleiden bij de onderhandelingen. Neem een kijkje op onze website om het huidige aanbod te bekijken en voor meer informatie. Om een vrijblijvende afspraak te maken, kunt u bellen met 020-4972900 

Ook zijn wij werkzaam in omliggende gemeentes zoals;

- Nieuw Vennep, Aalsmeer