Wij verzorgen taxaties en begeleiden bij de aan- en verkoop van uw huis!

Nieuw makelaardij heeft als makelaar Amsterdam ruim 8 jaar ervaring in het opstellen van taxatierapporten en de begeleiding van de aan- en verkoop van woningen. Als Register Makelaar Taxateur zijn we aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en de MVA (Makelaarsverenging Amsterdam). We werken snel en transparant met een no-nonsense mentaliteit. Geen dure auto of maatpak maar een gedegen advies, persoonlijke benadering en goede bereikbaarheid! Bent u dus op zoek naar een makelaar in Amsterdam, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem een kijkje op de website of neem direct contact met ons op via telefoon of e-mail.

  • Persoonlijk contact
  • Aankoop en verkoop van woningen
  • Bedrijven en particulieren
  • Ruime ervaring
  • No-nonsense mentaliteit

Dé makelaar in Amsterdam voor particulieren en bedrijven

Met een jarenlange ervaring als makelaar in Amsterdam hebben we een scherp oog voor de waardebepaling van objecten ontwikkeld. Geen enkele verkoop is hetzelfde en elk object heeft weer zijn eigen kenmerken en doelgroep. Het bereiken van die doelgroep is dan ook van groot belang voor een snelle verkoop.

Nieuw Makelaardij krijgt dat als geen ander voor elkaar. En omdat we bij diverse makelaarsverenigingen zijn aangesloten hebben we een sterk netwerk opgebouwd. Dit heeft voor u als klant direct voordeel. U kunt daardoor namelijk putten uit een grote bron van kennis inzake fiscale, juridische en bouwkundige vraagstukken!

Begeleiding van A tot Z

Of het nu gaat om een stukje deskundigheid, de presentatie van uw woning of het voeren van een verkoopgesprek, als makelaar Amsterdam en omstreken staan we u graag bij. Nieuw Makelaardij maakt tevens graag inzichtelijk wat zij doet voor de courtage. Op onze website vindt u meer informatie daarover, maar natuurlijk bespreken we het ook graag van persoon tot persoon. Voor een afspraak kunt u bellen met 020-4972900 of een bericht sturen naar info@nieuwmakelaardij.nl