Mijn huis verkopen in Amsterdam!

De huizenmarkt in Amsterdam staat op het kookpunt. Ondanks de corona-crisis zijn de prijzen hoger dan ooit, het aanbod droogt op, de groep zoekers ongekend groot. Hoe de markt zich gaat ontwikkelen in de toekomst, is onzeker. Er wordt een kleine prijsdaling verwacht in 2021 en 2022 maar ook deze prognose is afhankelijk van diverse factoren. Wellicht is het juist nu uw moment om te verkopen.

NIEUW! Makelaardij is als verkoopmakelaar Amsterdam ruim 10 jaar gespecialiseerd in het begeleiden van het verkoopproces van woningen. Dit doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven. Het bereiken van de juiste doelgroep is een belangrijke voorwaarde voor een snelle en goede verkoop. Wij helpen u om de beste bieding voor uw woning te krijgen. Wij hebben graag persoonlijk contact en zetten u centraal. Een woning verkopen is een hele onderneming en daarbij bieden wij u graag onze hulp aan. Op onze website kunt u meer lezen over welke stappen we daarvoor ondernemen.

- Een bijzonder scherp courtage, een vaste prijs kan natuurlijk ook.
Gratis waardebepaling met een vrijblijvend verkoop advies.
- Lid van de NVM en Makelaars Vereniging Amsterdam
- Samenwerking met meerder tussenpersonen in Amsterdam

Of het nu gaat om een stukje deskundigheid, de presentatie van uw woning of het voeren van een verkoopgesprek, als makelaar Amsterdam en omstreken staan we u graag bij. NIEUW! Makelaardij maakt tevens graag inzichtelijk wat zij doet voor de courtage. Op onze website vindt u meer informatie daarover, maar natuurlijk bespreken we het ook graag van persoon tot persoon. Voor een afspraak kunt u bellen met 020-4972900 of een bericht sturen naar info@nieuwmakelaardij.nl

Ook werkzaam in omliggende gemeentes zoals;

- Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp