Door NIEUW! Makelaardij geen onduidelijkheden meer

Wanneer u op zoek bent naar een taxateur voor het taxeren Haarlem, zullen er veel vragen naar voren komen. Het is immers niet iets wat u dagelijks zult laten uitvoeren. Ook is het van belang wat de reden is waarom u uw woning of een woning wilt laten taxeren in Haarlem. Wellicht wilt u een bod uitbrengen of het is uw woning en u twijfelt of u het wilt gaan verkopen.

  • Persoonlijk, open en transparant
  • Wij nemen onduidelijkheden weg
  • Ervaring in taxaties
  • Volgen de nieuwste ontwikkelingen

Niet alleen voor het taxeren van een woning in Haarlem staan wij voor u klaar. Ook voor al deze onduidelijkheden kunt u bij Nieuw Makelaardij terecht. Wij werken graag persoonlijk, open en transparant. We willen graag dat alles voor u duidelijk is, dan weten wij dat we ons werk goed gedaan hebben.

Laat uw woning taxeren Haarlem door NIEUW! Makelaardij

Bij Nieuw Makelaardij kunt u een woning in Haarlem laten taxeren. Door onze ervarenheid en voortdurende persoonlijke ontwikkeling weten wij wat er speelt op de markt en zijn uiteraard ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de wet- en regelgeving. Wij werken met een scherp tarief en door onze persoonlijke benadering weet u van tevoren wat de kosten worden en waarvoor u deze kosten betaald. Wanneer u achteraf voor verrassingen komt te staan, zou dit betekenen dat wij ons werk niet goed hebben gedaan.

U staat centraal

Om aan te tonen hoeveel waarde wij hechten aan u als klant tijdens het taxeren Haarlem en daarbuiten, hebben we ruime openingstijden. We passen ons dan ook graag aan u aan, zodat het niet nodig is om u bijvoorbeeld tijdens uw werk te storen. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij van 9:00 uur ’s ochtends tot 21:00 uur ’s avonds via telefoon en e-mail te bereiken.