Wij taxeren woonhuizen binnen 2 dagen tegen een scherp tarief

Bent u op zoek naar een taxateur Hoofddorp? Nieuw Makelaardij is onder andere gespecialiseerd in het taxeren van woonhuizen. We vinden persoonlijke begeleiding bijzonder belangrijk, hanteren een lage courtage en snelheid is voor ons het sleutelwoord. We vinden het vervelend u te laten wachten op het taxatierapport. Om die reden leveren we het taxatierapport binnen 2 werkdagen op.

  • Snel een taxatierapport
  • Concurrerende prijs
  • Objectieve waardebepaling
  • Voldoet aan nieuwste regelgeving

Wanneer we in uw woning hebben mogen rondkijken ontvangt u van de taxateur in Hoofddorp binnen 48 uur het rapport. Daarnaast betaalt u een zeer scherp tarief voor uw taxatie, namelijk €495 voor een gevalideerd taxatierapport.

Een gekwalificeerde taxateur Hoofddorp

NIEUW! Makelaardij mag zich Register Makelaar Taxateur (RMT) noemen en is aangesloten bij de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) en de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Als erkende taxateur in Hoofddorp voldoen we aan de nieuwste en strengste regelgeving. Door ons continue te ontwikkelen blijven we op de hoogte van de meest recente normen met betrekking tot taxatie. Ook draaien we al wat jaren mee. Met meer dan 8 jaar relevante werkervaring bent u altijd verzekerd van professionele begeleiding en een gedegen advies in Hoofddorp. Daarnaast houdt Nieuw Makelaardij van een transparante en flexibele werkhouding. Dat betekent geen duur kantoor, geen duur personeel en geen dure auto. We zijn wél bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09:00-21:00 uur. Om u goed van dienst te kunnen zijn vinden we ruime openingstijden belangrijk en we willen dan ook niet dat u zich gehaast voelt.

Taxatie van uw huis, snel en voordelig!

U wilt snel en voordelig de waarde van uw huis laten bepalen door een professioneel taxateur Hoofddorp? Neem dan contact op met Nieuw Makelaardij. U kunt ons bereiken door te bellen met 020-4972900 of door een e-mail te sturen naar info@nieuwmakelaardij.nl