Wij taxeren woonhuizen binnen 3 werkdagen tegen een scherp tarief

Bent u op zoek naar een taxateur Hoofddorp? NIEUW! Makelaardij is onder andere gespecialiseerd in het taxeren van woonhuizen. We vinden persoonlijke begeleiding bijzonder belangrijk, hanteren een lage courtage en snelheid is voor ons het sleutelwoord. We vinden het vervelend u te laten wachten op het taxatierapport. Om die reden leveren we het taxatierapport binnen 3 werkdagen op.

  • Snel een NWWI taxatierapport
  • Concurrerende prijs
  • Objectieve waardebepaling
  • Taxaties in geheel Haarlemmermeer

Een gekwalificeerde taxateur Hoofddorp

NIEUW! Makelaardij mag zich Register Makelaar Taxateur (RMT) noemen en is aangesloten bij de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) en de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Als erkende taxateur in Hoofddorp voldoen we aan de nieuwste en strengste regelgeving. Door ons continue te ontwikkelen blijven we op de hoogte van de meest recente normen met betrekking tot taxatie. Ook draaien we al wat jaren mee. Met meer dan 10 jaar relevante werkervaring bent u altijd verzekerd van professionele begeleiding en een gedegen advies in Hoofddorp. Daarnaast houdt NIEUW! Makelaardij van een transparante en flexibele werkhouding. We zijn wél bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09:00-21:00 uur. Om u goed van dienst te kunnen zijn vinden we ruime openingstijden belangrijk en we willen dan ook niet dat u zich gehaast voelt.

Taxatie van uw huis, snel en voordelig!

U wilt snel en voordelig de waarde van uw huis laten bepalen door een professioneel taxateur Hoofddorp? Neem dan contact op met NIEUW! Makelaardij. U kunt ons bereiken door te bellen met 020-4972900 of door een e-mail te sturen naar info@nieuwmakelaardij.nl