Benieuwd naar de waarde van uw woning in Haarlem?

Op zoek naar een partij voor een taxatie Haarlem? Haarlem is op Amsterdam na de grootste stad van de provincie. Een heerlijke stad om te wonen, met veel mogelijkheden. Haarlem beschikt over een historisch stadscentrum en ruime keuze uit musea, scholen en parken. Dichtbij strand en duinen. Wilt u graag verhuizen richting Haarlem? Of heeft u zelfs al een woning op het oog? Wacht dan niet te lang met het laten uitvoeren van een taxatie in Haarlem. Bij NIEUW! Makelaardij staat een gedreven en enthousiast team voor u klaar en kunnen we de taxatie in Haarlem snel voor u uitvoeren.

- Een professionele en realistische waardebepaling van je woning.
- Een scherp, marktconform tarief
- Aangesloten bij NVM en NRVT
- Goede lokale kennis van Haarlem en omgeving

Waarom een taxatie?

Vaak verlangt een bank of andere financiële dienstverlener een NWWI gecrediteerd taxatierapport. Dit kan voorkomen bij;

- Het aanpassen van je hypotheek (rentemiddeling, oversluiten, etc.);
- Een aanvraag van een nieuwe hypotheek;
- De financiering van een verbouwing;
- De (voorgenomen) verkoop van je woning;
- De aankoop van een andere woning.

Bij NIEUW! Makelaardij staat u als klant centraal tijdens de taxatie Haarlem. Of u nu belt voor het maken van een afspraak voor een taxateur in Haarlem of voor meer informatie, wij helpen u graag verder en hanteren daarbij een persoonlijke aanpak.

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020-4972900, en dit van maandag tot en met zaterdag. Natuurlijk is het ook mogelijk ons via de e-mail te benaderen. Dit kan op het volgende adres: info@nieuwmakelaardij.nl. Ook kunnen we contact met u opnemen. Laat daarvoor snel u gegevens achter op onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Neem contact met mij op >>