Bij NIEUW! Makelaardij aan het juiste adres

Een taxatie woning Amsterdam kan vanwege meerdere redenen noodzakelijk zijn. De voornaamste reden is toch wel wanneer u uw woning wilt verkopen of wanneer u een woning wilt gaan aanschaffen. In het laatste geval is het zelfs vaak noodzakelijk om een rapport van de taxatie van de woning in Amsterdam te kunnen overleggen met de bank of hypotheekverstrekker. Ook wanneer u niet onder één van de twee bovenstaande groepen valt is het verstandig om op voorhand over dit soort zaken geïnformeerd te zijn. Ook daarin kan NIEUW! Makelaardij voorzien. Wij geven open en duidelijk advies op een persoonlijke en vlotte wijze.

  • Vlot en open
  • Snelle communicatie
  • Vakkundige informatie
  • Voldoen aan de strengste eisen

Hoeveel kost een taxatie woning Amsterdam?

Aan de taxatie van een woning in Amsterdam hangt natuurlijk een prijskaartje. Deze kosten zijn echter in veel gevallen aftrekbaar van de belasting. Desalniettemin is het vooral van belang dat de taxatie van de woning in Amsterdam goed verloopt en dat er een objectief rapport uit voortvloeit, welke aan de nieuwste en strengste eisen voldoet. Bij NIEUW! Makelaardij werken we volgens de nieuwste en strengste regelgeving, maar hanteren daarnaast ook nog eens een concurrerende prijs.

Goed nieuws voor woningeigenaren in Amsterdam

Bent u klaar voor een taxatie woning Amsterdam? Als woningeigenaar in Amsterdam ziet het er rooskleurig uit. De huisprijzen blijven stijgen. Voor degene die twijfelt over de aanschaf van een woning, nu is uw kans. Met een stijgende markt is de kans groot dat de huisprijzen alleen maar verder omhoog zullen gaan de komende jaren en wanneer u nu instapt zijn er lage hypotheekrente aan verbonden. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website, maar ook via de e-mail of telefoon staan wij voor u klaar. Ook voor het maken van een afspraak voor bijvoorbeeld een taxatie van een woning in Amsterdam kunt u bellen met nummer 020-4972900.