Huisprijsstijging van woning in Amsterdam

U bent op zoek naar een partij voor een taxatie Amsterdam. Wellicht wilt u uw woning binnenkort gaan verkopen. Misschien heeft u de mogelijkheid uw hypotheek over te sluiten. Of u bent eigenaar van een woning en bent wel heel benieuwd naar de waarde ervan. Dit zijn allemaal redenen om een taxatie van uw woning in Amsterdam aan te vragen.

Bent u op zoek naar een taxateur Amsterdam? NIEUW! Makelaardij is onder andere gespecialiseerd in het taxeren van woonhuizen. We vinden persoonlijke begeleiding bijzonder belangrijk, hanteren een lage courtage en snelheid is voor ons het sleutelwoord. We vinden het vervelend u te laten wachten op het taxatierapport. Om die reden leveren we het taxatierapport binnen 2 werkdagen op.

  • NWWI gecrediteerd
  • Huisprijsstijging in grote steden
  • Objectief de waarde van uw woning
  • Snel het taxatierapport

Er is de laatste jaren immers veel veranderd. En waren de huisprijzen niet aan het stijgen? Dat klopt, vooral in de grote steden van Nederland is sinds half 2015 een forse stijging in de huisprijzen zichtbaar. En uiteraard vallen de woningen in Amsterdam ook onder deze groep. Beschikt u dus over een woning in Amsterdam? En bent u benieuwd voor hoeveel u deze woning op de markt kan zetten. Dan is het mogelijk om door NIEUW! Makelaardij een taxatie in Amsterdam te laten verrichten.

Binnen 3 dagen een taxatie Amsterdam met rapport

Bij een taxatie Amsterdam wordt er eigenlijk een inschatting gemaakt van de waarde van het object. Dit dient objectief te gebeuren en de bevindingen worden vastgelegd in een rapport. Dit zogenoemde taxatierapport kan even in beslag nemen. Bij NIEUW! Makelaardij heeft u echter binnen 3 dagen nadat de taxateur bij u over de vloer is geweest een rapport liggen van de taxatie van uw woning in Amsterdam. Daarnaast hanteren wij bij NIEUW! Makelaardij ook nog eens een scherpe prijs en deskundig advies.

Wees er snel bij

Een taxatie Amsterdam is veel waard! Bent u ook benieuwd hoeveel uw woning in waarde is gestegen? Neem dan snel contact met ons op. Ook is het natuurlijk mogelijk om een woning te laten taxeren waarin u interesse heeft. Bij de aanvraag van de hypotheek zal de bank immers om het taxatierapport vragen. Des te prettiger om te weten dat dit bij ons zo snel geregeld kan zijn. Voor informatie of voor het maken van een afspraak bel ons dan op 020-4972900.