Bij NIEUW! Makelaardij hebben we ruime ervaring

Er zijn een aantal redenen waarvoor een taxatierapport Amsterdam nodig is. De meest voorkomende, en ook wel een van de leukste redenen, is vanwege de aanschaf van een nieuwe woning. Wanneer u uw droomwoning heeft gevonden zal het niet het eerste zijn waaraan u denkt, maar de geldverstrekker van de hypotheek heeft een taxatierapport nodig. Voor ze goedkeuring geven voor het verstrekken van het geldbedrag willen ze zekerheid dat de woning ook voldoende onderpand oplevert. Hier zijn dan ook strikte regels aan verbonden, die zelfs per geldverstrekker kunnen verschillen.

  • NWWI rapport, geschikt voor alle banken
  • Taxatierapport voldoet aan nieuwste regelgeving
  • Veel lokale kennis, wij verkopen en kopen ook veel in deze buurten
  • Adviseren en objectief

Bij NIEUW! Makelaardij kennen we de nieuwste en strengste voorschriften en werken daar dan ook naar. Zo accepteren veel hypotheekverstrekkers niet een taxatierapport wanneer het hoofdkantoor van de taxateur op meer dan 20 kilometer van het getaxeerde object verwijderd is. Bij nieuw Makelaardij houden we ons dan ook aan die voorschriften en zullen dit uiteraard ook vooraf met u doornemen.

Snel een taxatierapport Amsterdam van uw woning ontvangen?

Door de ruime ervaring en onze vakkundigheid op het gebied van taxaties in Amsterdam , kunnen we bij NIEUW! Makelaardij ervoor zorgen dat u binnen 48 uur, nadat de taxateur is komen kijken, een taxatierapport tot u beschikking heeft. Ook bieden we een concurrerende prijs ten opzichte van andere taxatierapporten in Amsterdam. Ook wordt bij veel bedrijven een percentage van de woningwaarde berekend als tarief. Om ervoor te zorgen dat u vooraf duidelijk de kosten op een rijtje heeft en wij u graag heldere en duidelijke informatie verschaffen, hebben we er bij Nieuw Makelaardij voor gekozen om een vast tarief te hanteren.

Wat is de waarde van uw woning?

Benieuwd naar de waarde van uw woning en wilt u een taxatierapport Amsterdam ontvangen? Neem dan contact op met NIEUW! Makelaardij. Wij helpen u graag. Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend een afspraak met Nieuw Makelaardij te maken. Op onze website kunt u een formulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook zijn we bereikbaar via de e-mail en telefonisch op nummer 020-4972900.