Wij helpen u graag bij de aan- en verkoop van uw huis!

Nieuw makelaardij is een makelaar Haarlem met ruim 8 jaar ervaring. Niet alleen met de verkoop van woningen, ook met de koop van uw nieuwe woning helpen wij u graag. Daarnaast verzorgen we ook taxaties voor een scherpe prijs. Ondanks dat we met deze prijs goed kunnen concurreren met andere aanbieders doet ons taxatierapport niks af aan de strengste wet- en regelgeving. Het zal u vast niet ontgaan zijn dat hierin de laatste jaren veel is gebeurd en onze taxateurs zijn volledig bevoegd de taxaties uit te voeren. Behalve een scherpe prijs is snelheid ook hierin het sleutelwoord. Binnen mum van tijd weet u hoeveel u huis waard is.

  • Persoonlijke aanpak
  • Deskundig advies
  • Ruim aanbod
  • Groot netwerk

Uw persoonlijke makelaar Haarlem

Als makelaar in Haarlem hebben we al lang ervaring en kennen we de woningmarkt in Haarlem en omstreken. Wanneer u ervoor kiest u huis te verkopen dan denken wij graag persoonlijk met u mee. Bij iedere fase in het leven hoort een passende woning en daar helpen wij u graag mee verder. Wanneer u besluit uw woning te verkopen is dat vaak een grote beslissing. Niet één die u dagelijks zult maken waarschijnlijk. Dit begrijpen wij en daarom vinden we het belangrijk om dit proces samen te ondernemen. De klant staat bij ons centraal en niet de makelaar.

Het is ons vak

U zult niet vaak een huis kopen of verkopen, maar als makelaar Haarlem is dit ons vak. Wij kennen het proces en helpen u hier graag bij. Het kan hierbij gaan om taxatie van de woning, advies over de verkoop of begeleiding bij de onderhandelingen. Dit zijn zaken waar wij de ervaring in hebben en wat we ook graag van u overnemen. Uiteraard gebeurd alles in overleg en maken we alles inzichtelijk. Op onze website vindt u meer informatie, maar natuurlijk bespreken we het ook graag persoonlijk. Voor een afspraak kunt u bellen met 020-4972900 of een bericht sturen naar info@nieuwmakelaardij.nl