Mijn huis verkopen in Haarlem!

De huizenmarkt in Haarlem staat op het kookpunt. Ondanks de corona-crisis zijn de prijzen hoger dan ooit, het aanbod droogt op, de groep zoekers ongekend groot. Hoe de markt zich gaat ontwikkelen in de toekomst, is onzeker. Er wordt een kleine prijsdaling verwacht in 2021 en 2022 maar ook deze prognose is afhankelijk van diverse factoren. Wellicht is het juist nu uw moment om te verkopen.

NIEUW! Makelaardij is als verkoopmakelaar Haarlem ruim 10 jaar gespecialiseerd in het begeleiden van het verkoopproces van woningen. Dit doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven. Het bereiken van de juiste doelgroep is een belangrijke voorwaarde voor een snelle en goede verkoop. Wij helpen u om de beste bieding voor uw woning te krijgen. Wij hebben graag persoonlijk contact en zetten u centraal. Een woning verkopen is een hele onderneming en daarbij bieden wij u graag onze hulp aan. Op onze website kunt u meer lezen over welke stappen we daarvoor ondernemen.

- Een bijzonder scherp courtage, een vaste prijs kan natuurlijk ook.
- Gratis waardebepaling met een vrijblijvend verkoop advies.
- Goed bekend met de lokale omstandigheden
- Samenwerking met meerder tussenpersonen in Haarlem

Bent u benieuwd naar wat wij als verkoopmakelaar Haarlem kunnen betekenen voor de verkoop van uw woning in Haarlem? Van scherpe presentatie, zowel online als offline, tot ruime bezichtigingsmogelijkheden! Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u bellen met 020-4972900 of een bericht sturen via info@nieuwmakelaardij.nl.

Ook is het mogelijk u gegevens op onze website achter te laten en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij staan van maandag tot en met zaterdag, van 9:00 uur ’s ochtends tot 21:00 uur ’s avonds voor u klaar, Neem contact met me op >>

Ook werkzaam in omliggende gemeentes zoals;

- Velserbroek, Heemstede, Spaarndam