Waarvoor is een taxateur in Haarlem nodig?

Wanneer u op zoek bent naar een waardebepaling van een woning in Groningen of Friesland is het niet verstandig een taxateur Haarlem langs te laten komen. Hoewel de taxateur van Nieuw Makelaardij verstand van zaken heeft en u zeker een duidelijk beeld zal kunnen geven van de waarde van de woning, verschillen huizenprijzen nou eenmaal per regio. Bovendien stellen veel geldverstrekkers vaak een maximaal aantal kilometers vast tussen het hoofdkantoor van de taxateur en de woning.

  • Kennis van zaken
  • Nieuw Makelaardij staat voor snelheid
  • Voldoet aan strengste regelgeving
  • Scherpe prijs

De taxatie is nodig voor het verkrijgen van de hypotheek. Wanneer u een woning op het oog heeft om te kopen zult u waarschijnlijk een hypotheek nodig hebben. Bij de bank of hypotheekverstrekker vragen ze dan een taxatierapport. Dit is om ervoor te zorgen dat het geld wat verstrekt wordt ook daadwerkelijk dezelfde waarde heeft als de woning. Dit is de meest voorkomende reden waarom mensen op zoek zijn naar een taxateur in Haarlem.

Nieuw makelaardij is uw taxateur Haarlem

Bij Nieuw Makelaardij heeft de taxateur Haarlem verstand van zaken. Sinds enkele jaren zijn de regels voor een taxatierapport flink aangescherpt. De taxateur van Nieuw Makelaardij voldoet aan de strengste regelgeving. Ook staat de taxateur van Nieuw Makelaardij voor snelheid. Binnen 48 uur nadat de taxateur de woning heeft bezichtigd ligt het taxatierapport voor u klaar. De kosten voor een taxatierapport bij Nieuw Makelaardij zijn vanaf €495,-. Dit is inclusief BTW, bijkomende kosten en validatie kosten. Voor meer informatie of wanneer u een afspraak wilt maken voor een taxatie dan kunt u natuurlijk altijd u gegeven achter laten op onze website. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@nieuwmakelaardij.nl of u kunt bellen met 020-4972900.