Een taxatie is een objectieve waardebepaling welke is samengevat in een uitgebreid rapport. Nieuw! Makelaardij taxeert in een straal van 20 km rond om Zwanenburg en doet dit volgens de nieuwste en laatste strenge regelgeving. De prijs voor een taxatierapport zijn vanaf €350,00, inclusief BTW en bijkomende kosten. Rapport is inclusief Kadastraal plan, legger en een uitdraai van bodemloket. Voor afwijkende en uitgebreide taxaties maken wij een scherpe prijsafspraak.

Tegenwoordig is voor de aanvraag van een taxatierapport met NHG, validatie vereist van een door de banken aangewezen validatie instituut. De bekendere zijn NWWI, Taxateursunie en Maatwerk. De taxateur van NIEUW! Makelaardij voldoet aan de strengste regelgeving en is bij desbetreffende instituten gecertificeerd en dus bevoegd deze taxaties uit te voeren. De prijs van een gevalideerd taxatie rapport zijn vanaf €395,- inclusief BTW bijkomende kosten en validatie kosten. Ondanks deze extra kosten blijft dit een van de scherpste prijzen in de taxatiemarkt. Bij afwijkende taxatie's kunnen wij ook een hoger tarief hanteren, dit in overleg.

U kunt een taxatie aanvragen middels het invullen van onderstaand formulier of direct aanvragen via telefoonnummer 020-4972900.